Nastavenie súborov cookie

Keď navštívite ktorúkoľvek internetovú stránku, táto stránka môže uložiť alebo obnoviť informácie o vašom prehliadači, najmä v podobe súborov cookie. Tieto informácie sa môžu týkať vás, vašich preferencií, vášho zariadenia alebo sa môžu použiť na to, aby stránka fungovala tak, ako očakávate. Tieto informácie vás zvyčajne neidentifikujú priamo, vďaka nim však môžete získať viac prispôsobený internetový obsah. V týchto nastaveniach si môžete vybrať, že niektoré typy súborov cookie nepovolíte. Po kliknutí na nadpisy jednotlivých kategórií sa dozviete viac a zmeníte svoje predvolené nastavenia. Mali by ste však vedieť, že blokovanie niektorých súborov cookie môže ovplyvniť vašu skúsenosť so stránkou a služby, ktoré vám môžeme ponúknuť. Viac informácií

Spravovať nastavenie súborov cookie

Nevyhnutne potrebné súbory cookie

Vždy aktívne

Tieto súbory cookie sú potrebné na zabezpečenie funkčnosti internetovej stránky a nemožno ich v našich systémoch vypnúť. Zvyčajne sa nastavujú len ako reakcia na vami vykonané činnosti, ktoré predstavujú žiadosť súvisiacu so službami, ako je napríklad nastavenie preferencií ochrany osobných údajov, prihlasovanie alebo vypĺňanie formulárov. Svoj prehliadač môžete nastaviť tak, aby blokoval alebo vás upozorňoval na takéto súbory cookie, v takom prípade však nemusia niektoré časti stránky fungovať.

Súbory cookie súvisiace s výkonom

Tieto súbory cookie nám umožňujú určiť počet návštev a zdroje návštevnosti, aby sme mohli merať a vylepšovať výkon našej stránky. Pomáhajú nám zistiť, ktoré stránky sú najviac a najmenej populárne, a vidieť, koľko návštevníkov sa na stránke pohybuje. Všetky informácie, ktoré tieto súbory cookie zbierajú, sú súhrnné, a teda anonymné. Ak tieto súbory cookie nepovolíte, nebudeme vedieť, kedy ste našu stránku navštívili.

2023.19.1.4-17

Monika Klímová, Josef Vacl, Ľubomír Kmeco

SPOLUPRÁCA ČESKÝCH MINIPIVOVAROV S PODNIKMI CESTOVNÉHO RUCHU AKO MOŽNOSŤ PRE ROZŠÍRENIE PONUKY
COOPERATION OF CZECH MICROBREWERIES WITH ENTITIES IN THE TOURISM INDUSTRY AS A POSSIBILITY TO EXPAND THE PRODUCT OFFER


DOI: https://doi.org/10.24040/GR.2023.19.1.4-17

CITATION: Klímová, M. - Vacl, J. - Kmeco, Ľ. 2023. Cooperation of Czech microbreweries with entities in the tourism industry as a possibility to expand the product offer. Geografická Revue. [online]. Banská Bystrica, 2023, 19 (1), 4-17 [cit. 2023-7-18]. Dostupné na: https://doi.org/10.24040/GR.2023.19.1.4-17


Abstract:

In a country where the brewing tradition dates back to the 10th century. microbreweries began to emerge especially after 1990. After the covid pandemic, clients and organizers of tourism services began to perceive microbreweries as a possible tool for restarting regional tourism and experiential gastrotourism. Their importance in tourism grew. The presented article analyzes how cooperation between microbreweries, of which there are now about 500 in the Czech Republic, and tourism entities is currently taking place. The dates for it were in the years 2014-2017 and during 2021, in the post-covid era.

Keywords: microbreweries, tourism, covid pandemic

TEXT NA STIAHNUTIE